10 بازی تک‌نفره با چشم‌نوازترین جلوه‌های گرافیکی

10 بازی تک‌نفره با چشم‌نوازترین جلوه‌های گرافیکی

مهدی سلیمانی مهدی سلیمانی
3 ماه و 4 روز پیش

هیچ مدیوم سرگرمی دیگری نمی‌تواند هنر و تکنولوژی را مانند بازی‌های ویدیویی باهم ترکیب کند. بازی‌های ویدیویی هم این کار را به روش‌های بسیار مختلفی انجام می‌دهند و هرکدام از آن‌ها مسیر متفاوتی را برای به‌رخ کشیدن قابلیت‌های تکنولوژیکشان طی می‌کنند. با این حال، واضح‌ترین تاثیر تکنولوژی روی بازی‌ها، بهبود کیفیت بصری آن‌هاست که روز به روز جلوه واقعی‌تری به‌خود می‌گیرد. به همین دلیل، در این مطلب برترین بازی‌های تک‌نفره از لحاظ کیفیت گرافیکی را معرفی خواهیم کرد.

 

بازی Uncharted 4: A Thief’s End

استودیو ناتی داگ همیشه با سری بازی Uncharted مرزهای کیفیت بصری بازی‌های ویدیویی را جا به جا کرده و گل سر سبد آن‌ها، بازی Uncharted 4: A Thief’s End است که با وجود گذشت هشت سال از عرضه، همچنان به‌عنوان یکی از چشم‌نوازترین بازی‌های ویدیویی تاریخ شناخته می‌شود. البته، نسخه کامپیوتر بازی Uncharted 4 که سال گذشته منتشر شد کیفیت بصری خارق‌العاده این بازی را وارد سطح جدیدی کرد. محیط‌های چشم‌نواز، جزئیات خیره‌کننده در هر فریم بازی و تفاوت‌های ظریف گرافیکی نسبت به نسخه کنسولی، نسخه کامپیوتر بازی Uncharted 4: A Thief’s End را به یک بنچمارک گرافیکی خارق العاده تبدیل می‌کنند.


بازی Detroit: Become Human

بازی‌های استودیو Quantic Dream هرگز گیم‌پلی درگیرکننده‌ای نداشتند و با وجود این‌که عناوینی شدیدا داستان محور هستند، حتی گاهی اوقات در ارائه تجربه داستانی به‌یادماندنی هم به موفقیت بزرگی دست پیدا نمی‌کنند. با این حال، این استودیو همیشه در ارائه یک تجربه بصری فوق‌العاده موفق عمل‌ کرده و بازی Detroit: Become Human بهترین اثر آن‌ها از لحاظ کیفیت گرافیک به‌شمار می‌رود. این بازی شدیدا روی نقش‌آفرینی بازیگران تکیه کرده و به‌لطف انیمیشن‌های نرم و روان و البته بافت‌های گرافیکی کم‌نظیر، یکی از چشم‌نوازترین تجربه‌های پلی استیشن 4 را رقم زد و نسخه کامپیوتر آن این تجربه را وارد سطح جدیدی کرد. با گذشت شش سال از عرضه این بازی، هنوز هم عناوین زیادی پیدا نمی‌شوند که از لحاظ گرافیکی و انیمیشن شخصیت‌ها نسبت به این بازی برتری داشته باشند.

 

بازی Alan Wake 2

یکی از جدیدترین بازی‌های این لیست، بازی Alan Wake 2 است. استودیو Remedy با موتور گرافیکی Northlight مرز‌های واقع‌گرایی گرافیکی در بازی‌ها را طوری جا به جا کرد که هیچ کس اعتراضی به استفاده از ویدیو و تصاویر واقعی در جریان گیم‌پلی و کات‌سین‌ها نداشت. چون اغلب نمی‌توان تفاوت بزرگی بین آن‌ها و گرافیک خود بازی پیدا کرد و اگر با سبک کاری سم لیک آشنا نباشید، بعضا باید بارها به تصاویر بازی دقت کنید تا متوجه درهم آمیختگی ویدیوهای واقعی در گیم‌پلی بازی شوید. محیط‌های شدیدا پرجزئیات، نورپردازی بی‌نظیر و مدل‌ و انیمیشن‌های ظریف شخصیت‌ها، بازی Alan Wake 2 را به ترکیبی هنرمندانه از هنر و تکنولوژی تبدیل می‌کنند که بعید است در آینده نزدیک رقیبی برایش پیدا شود.


 بازی Horizon Forbidden West

بازی‌های استودیو Guerrilla Games معمولا جای خود را در لیست‌های فنی پیدا می‌کنند و بازی Horizon Forbidden West هم با شایستگی تمام در این لیست حضور دارد. با این‌که نسخه پلی استیشن 4 این بازی مشخصا یک عنوان نسل هشتمیست، نسخه پلی استیشن 5 آن سطح عجیب و غریبی از هنرمندی و پیشرفت تکنیکی را به‌ رخ می‌کشد که بسیاری از استودیوهای بازی‌سازی در خواب هم نمی‌بینند. با این حال، نسخه اصلی بازی Horizon Forbidden West به‌خاطر محدودیت سخت افزاری پلی استیشن 4 به سطحی که می‌توانست برسد چندان نزدیک نشد، اما محتوای گسترش دهنده Burning Shores که به‌صورت انحصاری برای پلی استیشن 5 توسعه داده شده، به‌خوبی نشان می‌دهد که اگر این بازی از ابتدا فقط برای سخت‌افزار پلی استیشن 5 طراحی می‌شد، تا چه اندازه می‌توانست چشم‌نواز و حیرت انگیز باشد.

 

بازی Gears 5

نسخه ایکس باکس وان بازی Gears 5 یکی از چشم‌نوازترین بازی‌های نسل هشتم بود که هنوز هم درمیان عناوین انحصاری ایکس باکس می‌درخشد. با این حال، نسخه ایکس باکس سری ایکس این بازی جلوه‌های گرافیکی آن را وارد سطح جدیدی کرد. از محیط‌های یخی گرفته تا بیابان‌های برهوت و شهرهای جنگ‌زده‌، همه‌چیز بازی Gears 5 در زیباترین حالت خود قرار دارد. محتوای گسترش‌دهنده Hivebusters این بازی هم جلوه‌های گرافیکی خارق‌العاده‌ای نمایش می‌دهد که البته دید خوبی نسبت به آینده این مجموعه به ما می‌دهند.
 

بازی Death Stranding

بازی Death Stranding نتوانست نظر تمام بازیکنان را جلب کند و گیم‌پلی خاص آن جنجال‌های زیادی بین طرفداران و منتقدینش به‌پا کرد. با این حال، هرکسی که این بازی را تجربه کرده باشد بدون شک هیچ انتقادی از زیبایی‌های گرافیکی‌اش نخواهد داشت. چشم‌انداز این بازی از آمریکای متروکه و آخرالزمانی نه‌تنها به زیبا‌ترین شکل ممکن با آخرین تکنولوژی‌های گرافیکی به‌تصویر کشیده شده، بلکه طراحی هنری خاص آن هم در صنعت بازی‌های ویدیویی نظیر ندارد. استودیو Kojima Productions همیشه در زمینه طراحی هنری خاص خود بی‌رقیب عمل کرده بود، اما بازی Death Stranding بدون شک بهترین اثر آن‌ها تا امروز است که به خلق دنیای بی‌نظیر این بازی کمک شایانی می‌کند.

 

بازی Red Dead Redemption 2

بعد از گذشت نزدیک 5 سال از عرضه بازی Red Dead Redemption 2 روی کامپیوتر، هنوز هم باور دستاوردهای گرافیکی این بازی در چنین سطح و وسعتی بسیار سخت است. تک تک مناظر بازی با ظرافت و عشق خاصی طراحی شده‌اند تا در تمام لحظات شبانه روز بازی مثل یک تابلوی نقاشی چشم‌نواز به‌نظر برسند. البته این ظرافت تنها به محیط‌های وسیع بازی ختم نمی‌شود و جزئیات گرافیکی ریز و درشتی که در گوشه و کنار بازی دیده می‌شود، به‌قدری غیرقابل باور هستند که بعضا شک می‌کنیم که آیا استودیو راکستار برای توسعه بازی از موتور گرافیکی RAGE استفاده کرده یا این‌که با جادوگری این عنوان را توسعه داده است.

 

بازی God of War

به‌محض عرضه بازی God of War مشخص شد که اثر جدید استودیو Santa Monica یکی از پرچمداران تکنولوژیک نسل هشتم است. این بازی حتی روی پلی استیشن 4 هم با گرافیک فنی و هنری دست‌ نیافتنی‌اش همه را میخکوب کرد و عرضه آن برای کامپیوتر باعث شد تا کیفیت گرافیکی بازی وارد سطح جدیدی شود. از ریزترین جزئیات بازی مثل حرکت عضلات کریتوس هنگام مبارزات گرفته تا عظمت «مار جهان» در میدگارد، همه بخش‌های بازی God of War دست به دست هم می‌دهند تا یک تجربه گرافیکی بی‌نظیر مقابل چشمانتان خلق شود. 

 

بازی Marvel’s Spider-Man 2

ممکن است به‌خاطر سرعت بالای اتفاقات داستان و البته گیم‌پلی بازی Marvel’s Spider-Man 2 بسیاری از جزئیات گرافیکی فوق‌العاده این بازی به‌راحتی از جلوی چشمانتان عبور کند و اصلا متوجه کیفیت بالای کار استودیو Insomniac Games نشوید؛ اما اگر یک لحظه بازی را متوقف کنید و به جزئیات فوق‌العاده اطرافتان دقت کنید، متوجه کیفیت گرافیکی کم‌نظیر آن خواهید شد. نیویورک در بازی Marvel’s Spider-Man 2 از همیشه شلوغ‌تر است و مناطق مختلفش با جزئیات فوق العاده‌‌ای طراحی شده‌اند که پیش از این در هیچ بازی دیگری مشاهده نکرده بودیم. البته زیبایی‌های این بازی تنها به محیط محدود نمی‌شود و در تمام بخش‌های دیگر آن هم چنین سطح بالایی از دقت و ظرافت دیده می‌شود. برای درک بهتر این موضوع می‌توانید به جزئیات طراحی هریک از لباس‌های پرشمار مردعنکبوتی دقت کنید تا متوجه ارزش کار توسعه‌دهندگان بازی شوید. همه‌ چیز در این بازی در بهترین سطح گرافیکی و یکپارچگی با دیگر بخش‌ها قرار دارد تا تجربه تاب خوردن با مردعنکبوتی در نیویورک به بهترین شکل برای بازیکن رقم بخورد. 

 

بازی Half-Life Alyx

بازی‌های واقعیت مجازی معمولا برای رقم زدن یک تجربه بهتر در واقعیت مجازی، کیفیت گرافیکی را فدا می‌کنند. با این حال، کمپانی Valve با بازی Half-Life Alyx پتانسیل واقعی بازی‌های واقعیت مجازی را با خلق یکی از چشم‌نوازترین عناوین چندسال اخیر به همه نشان داد. همه چیز این بازی در بالاترین سطح ممکن قرار دارد. مناظر تکان‌دهنده «شهر 17» حتی در مقایسه با بازی‌های کنسولی نسل جدید هم خودنمایی می‌کنند و جزئیات باورنکردنی محیط‌های داخلی، به باورپذیر شدن هرچه بیشتر بازی کمک بزرگی می‌کنند. به لطف هدست‌های واقعیت مجازی و جادوی کمپانی Valve، بازی Half Life Alyx یکی از منحصر به‌فردترین تجربه‌های چندسال اخیر را برایتان رقم می‌زند که بعید است به‌ این زودی مشابه آن را تجربه کنید.

برچسب ها: Alan Wake 2, Marvel’s Spider-Man 2, God of War, Red Dead Redemption 2, Death Stranding
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
محصولات مرتبط
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.