کمپانی EA با توسعه‌ی بازی Alice: Asylum موافقت نکرد

کمپانی EA با توسعه‌ی بازی Alice: Asylum موافقت نکرد

آرین صفری آرین صفری
2 سال و 11 ماه و 14 روز پیش

آمریکن مک‌گی (American McGee)، توسعه دهنده و طراح بازی‌های ویدیویی، گفته است که کمپانی EA از بازی Alice: Asylum حمایت نخواهد کرد. این شرکت همچنین از دادن مجوز به IP خودداری کرده است، چه رسد به اینکه به فروش آن فکر کند.

آمریکن مک‌گی چندین سال است که در حال توسعه‌ی یک عنوان جدید آلیس با نام بازی Alice: Asylum است. مک‌گی تیمی از توسعه دهندگان را گرد هم آورد تا بتوانند نسخه سوم این مجموعه را به بهترین شکل توسعه دهند.

 

 

مک‌گی در یک به روزرسانی در Patreon فاش کرد که: «کمپانی EA تصمیم گرفته است پروژه را بر اساس تجزیه و تحلیل داخلی IP، شرایط بازار و جزئیات پیشنهاد تولید رد کند.» وقتی مک‌گی از کمپانی EA پرسید که آیا مجوز دادن به بازی را در نظر می‌گیرد یا خیر، به او گفته شد که این مجموعه بازی «بخش مهمی» از مجموعه کلی آن‌ها است و این شرکت هیچ برنامه‌ای برای فروش یا صدور مجوز آن ندارد. در نتیجه، مک‌گی به کلی از آلیس دست کشید و تصمیم گرفت برای همیشه این صنعت را ترک کند.

 

مک گی نوشت:« من هیچ ایده یا انرژی دیگری ندارم که بتوانم برای ساخت یک بازی جدید آلیس استفاده کنم. همچنین هیچ علاقه‌ای به دنبال کردن ایده‌های بازی جدید در چارچوب محیط فعلی برای توسعه بازی ندارم.»

 

برچسب ها: Alice: Asylum
1 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.