بهترین بازی های موبایلی حال حاضر برای دوران قرنطینه

بهترین بازی های موبایلی حال حاضر برای دوران قرنطینه

احمدرضا آوار احمدرضا آوار
4 سال و 12 روز پیش

دوران قرنطینه و عدم حضور در اجتماع می‌تواند در بسیاری از افراد باعث بروز افسردگی و اجتماع گریزی شود. به همین دلیل، روانشناسان جایگزین‌های مختلفی را برای سرگرمی افراد در این دوران سخت توصیه می‌کنند که بازی کردن، یکی از این روش‌ها محسوب می‌شود. اگر شما مانند نویسنده این مطلب دسترسی به سخت‌افزار قدرتمند برای تجربه بازی‌های روز دنیا را ندارید، بهتر است به سراغ بازی‌های موبایلی بروید؛چرا که بازی‌های موبایل در طی چند ساله گذشته پیشرفت فوق‌العاده‌ای داشته‌اند و می‌توانند شما را برای ساعت‌ها و روز‌ها سرگرم کنند.

 

Call of Duty Mobile

این بازی را می‌توان بهترین بازی شوتر فعلی در پلتفرم موبایل نامید. بازی Call of Duty Mobile که جزئی از نقشه جدید شرکت اکتیویژن برای به دست آوردن بزرگترین بازار دنیا یعنی گوشی‌های هوشمند است، به قدری خوش ساخت است که می‌توان آن‌را با بازی‌های با کیفیت پلتفرم‌های دیگر مقایسه کرد.عنوانی که نه تنها حال و هوای بازی Call of Duty Modern Warfare را به دنیای موبایل آورده است، بلکه توانسته تا با مکانیزم‌های خلاقانه خود پا را از این فراتر گذاشته و خود را به عنوان استاندارد اصلی بازی‌های شوتر موبایلی معرفی کند. نقشه‌های قدیمی فرنچایز Call of Duty در این بازی حضور دارند و تقریبا تمامی حالات مولتی‌پلیر موجود در نسخه ویندوزی، در نسخه موبایلی این بازی نیز حاضر هستند.

 

علاوه بر حالت مولتی‌پلیر، شما می‌توانید در بخش بتل‌رویال این بازی به مبارزه با ۱۰۰ بازیکن دیگر بپردازید.

 

البته شاید خرید‌های درون برنامه‌ای این بازی و آگهی‌های تبلیغاتی آن برای بعضی از کاربران آزاردهنده باشد، اما تجربه بازی آن‌قدر روان و خوشایند است که این ایرادات چندان به چشم نمی‌آیند.

 در صورتی که موفق به تجربه این عنوان نشده‌اید، می‌توانید آن‌را به رایگان از طریق Google Play Store یا App Store دانلود کرده و با دوستان خود به تجربه این بازی شوتر آنلاین بپردازید.

 

Grid AutoSport

شاید بازی‌کردن یک عنوان شوتر روی پلتفرم موبایل چندان کار راحتی نباشد، چرا که فرامین بسیاری در این بازی‌ها وجود دارند و بسیاری از افراد حوصله پیچیدگی زیاد در یک بازی موبایلی را ندارند. 

 

اما بازی Grid AutoSport دقیقا عکس این قضیه را پیاده سازی کرده است. در این بازی شما با کنترل‌های بسیار راحت به تجربه یک بازی مسابقه‌ای با سرعت و هیجان بالا می‌پردازید. از آن‌جایی که این بازی کاملا پولی‌است، در آن‌ خبری از تبلیغات آزاردهنده و یا خرید‌های درون برنامه‌ای نیست و تنها راه به دست آوردن خودروهای جدید یا باز کردن نقشه‌های جدید،.صرف وقت برای تجربه کردن این عنوان است. بدون شک می‌توان Grid Autosport را بهترین تجربه موبایلی از یک بازی مسابقه‌ای دانست.

این بازی با قیمت ۹.۹۹ دلار در فروشگاه نرم افزاری PlayStore و AppStore در دسترس قرار گرفته است.

 

 Minecraft

بدون شک اگر بخواهیم از یک عنوان بی پایان را نام ببریم، اسم بازی Minecraft اولین چیزی است که به ذهنمان می‌رسد. ممکن است که در ابتدای تجربه این عنوان، نتوانید با آن ارتباط برقرار کنید چرا که هیچ هدفی در بازی تعیین نشده است و تقریبا هیچ راهنمایی برای این که باید چه کاری انجام بدهید وجود ندارد. اما پس از چند دقیقه متوجه می‌شوید که مکانیک‌های بازی ساده‌تر از آن‌چیزی هستند که فکرش را می‌کنید. شما باید منابع مختلف را معدن‌کاوی (Mine) کرده و با استفاده از آن‌ها، وسایل و ابزار جدیدی را برای خود بسازید. در صورتی که می‌خواهید بدانید تا چه حد دست شما برای خلاقیت در این بازی باز است، به این نسخه بازسازی شده از قصر Schönbrunn Palace دقت کنید!

 

این بازی با قیمت ۶.۹۹ دلار از طریق Google Play Store و App Store در دسترس است.

 

Monument Valley 1&2

بازی Monument Valley را می‌توان انقلابی در ساخت بازی‌های موبایلی نامید. عنوانی که به همگان نشان داد که نه تنها می‌توان یک بازی موبایلی با داستان غنی و گرافیک زیبا را به بازار عرضه کرد، بلکه می‌توان آن‌را آن‌قدر جذاب ساخت که نیازی به بخش چندنفره یا خرید‌های درون برنامه‌ای برای ترغیب کاربر به ادامه بازی نباشد. موسیقی دیوانه کننده، پازل‌های سرگرم کننده و بعضا سخت، همه و همه جزئی جدا ناشدنی از این بازی محسوب می‌شوند. 

 

نسخه اول این بازی با قیمت ۳.۹۹ دلار و نسخه دوم با قیمت ۴.۹۹ دلار، در فروشگاه‌های نرم‌افزاری گوگل و اپل در دسترس هستند.

 

Stardew Valley

شاید برایتان جالب باشد که چرا یک بازی شبیه‌ساز مزرعه داری با قیمت ۷.۹۹ دلار برای فروش قرار گرفته است. دلیل این موضوع این است که بازی Stardew Valley ترکیبی از همه‌ی المان‌های بازی‌سازی بوده و خوش‌ساخت بودن آن، باعث شده که تمامی این هزینه توجیه پذیر باشد. در این بازی شما در نقش یک کشاورز ساده کار خود را شروع می‌کنید و باید با فائق آمدن بر مشکلات مختلف، به بهترین کشاورز دنیا تبدیل شوید.حتی می‌توانید در این بین ازدواج کرده، تشکیل خانواده بدهید و با فرزندان خود به توسعه مزرعه خود مشغول شوید.

 

این عنوان با قیمت ۷.۹۹ دلار در فروشگاه نرم‌افزاری Google Play Store و App Store در دسترس قرار گرفته است.

 

مجموعه The Room

شاید هیچ بازی معمایی/پازلی را نتوان با فرنچایز The Room مقایسه کرد. در مراحل مختلف این بازی، شما در اتاقی محبوس هستید که باید با استفاده از وسایل موجود در آن اتاق، از آن فرار کنید. بسیاری از مراحل می‌توانند شما را تا مرز دیوانگی پیش ببرند، بسیاری دیگر نیز با یک کلک ساده حل می‌شوند. در صورتی که آماده به چالش کشیدن ذهن خود هستید، چهار نسخه از بازی The Room در انتظار شماست.

 

هر اپیزود از این بازی با قیمت ۰.۹۹ دلار در فروشگاه Google Play Store و App Store در دسترس است.

 

This War of Mine

در صورتی که جزو پی‌سی گیمرهای حرفه‌ای هستید، حتما اسم بازی This War of Mine به گوشتان خورده است. این بازی سبک بقا، شما را در نقش تصمیم‌گیرنده گروهی از افراد قرار می‌دهد که باید با تصمیم‌هایتان، آن‌ها را زنده نگه دارید. گرافیک بازی بسیار چشم‌نواز کار شده است و تقریبا کاربر هیچ‌وقت از دیدن مناظر مختلف مراحل این بازی خسته نمی‌شود. نه تنها زنده ماندن در دنیای بازی This war of Mine بسیار سخت است، بلکه اغلب تصمیم‌های شما به نتایجی ختم می‌شوند که باعث می‌شود به هر تصمیمی که درآینده می‌گیرید، شک کنید!

 

این بازی با قیمت ۱۴.۹۹ دلار در فروشگاه‌های Google Play و App Store در دسترس قرار گرفته است. شاید قیمت این بازی در ابتدا چندان منطقی به نظر نرسد، اما با خواندن یک یا دو نقد از این بازی یا حتی تماشای تریلر رسمی آن، مطمئنا نظرتان درباره بالا بودن قیمت این بازی عوض خواهد شد.

 

Vain Glory

شاید حضور یک بازی به سبک MOBA در این لیست عجیب به نظر برسد؛ مخصوصا این که سبک مذکور صرفا تا پیش از این تنها مختص کاربران رایانه‌های شخصی بوده و بدون استفاده از کیبورد و موس، تجربه عناوین MOBA کاری غیرممکن به نظر می‌رسد. حال بازی Vain Glory آمده تا این قاعده را به طور کلی عوض کند. در این بازی همانند تمامی بازی‌های این سبک، شما کنترل یک کاراکتر را در دست گرفته و در سه جبهه با دشمنانتان که می‌توانند بات‌های کامپیوتری یا آدم‌های واقعی باشند، به مبارزه می‌پردازید.

 

تعداد زیاد کاراکتر‌ها، گرافیک بسیار چشم نواز و البته گیم‌پلی جذاب، می‌تواند شما را مدت‌ها سرگرم این بازی کند. در ضمن، برای تجربه این عنوان نیازی به پرداخت پول ندارید و می‌توانید آن‌را به صورت رایگان از طریق فروشگاه نرم‌افزاری Google Play یا App Store دانلود کنید.

 

نکته قابل تامل دیگری که باید درباره این بازی بدانید این است که نسخه‌ای خاص از آن، از Vulkan API پشتیبانی می‌کند. به هر حال این نسخه هنوز نیاز به اصلاحات زیادی دارد و توسعه آن هنوز در مراحل ابتدایی است؛ اما در صورت تکمیل این نسخه، می‌توان شاهد جهش گرافیکی بسیار زیادی در این عنوان بود.

 

PUBG Mobile و PUBG Mobile Lite

در صورتی که از موفقیت‌های بسیار زیاد Call of Duty Mobile چشم پوشی کنیم، دومین گزینه ما برای انتخاب یک بازی شوتر در پلتفرم موبایل، بدون شک عنوان PUBG Mobile خواهد بود. همان‌طور که می‌دانید، بازی PUBG در ابتدا سبکی به نام بتل‌رویال را به وجود آورد و نسخه موبایلی این بازی نیز، این سبک را به دنیای گوشی‌های هوشمند آورد.

 

۱۰۰ بازیکن از طریق چتر وارد نقشه‌ای بزرگ می‌شوند و تنها یک برنده می‌تواند از این زمین خارج شود. هیچ قانون دیگری وجود ندارد و شما تنها یک هدف دارید: زنده بمانید!

 

لازم به ذکر است که بازی PUBG Mobile Lite برای کاربرانی که دسترسی به گوشی‌های هوشمند قدرتمند ندارند، طراحی شده است. در این نسخه، تعداد نفرات موجود در هر نقشه کمتر شده و گرافیک‌ کلی بازی نسبت به نسخه اصلی، افت کرده است.

 

هر دو نسخه بازی PUBG Mobile به صورت رایگان از طریق فروشگاه نرم افزاری Google Play و App Store در دسترس عموم کاربران قرار گرفته‌اند.

 

Oddmar

اگر طرفدار بازی‌های پلتفرمر هستید، حتما همین حالا بازی Oddmar را نصب کنید. داستان بازی درباره وایکینگی است که همه چیزش را از دست داده و حالا قصد دارد که شهرت و قدرت از دست‌رفته‌اش را پس بگیرد. این بازی شامل ۲۴ مرحله نه چندان بلند می‌شود که شما را به یک سفر در عمق دنیای وایکینگ‌ها می‌برد. موسیقی بازی بسیار گوش‌نواز بوده و جزئیات گرافیکی آن در سطح بالایی قرار دارند. همچنین وجود عواملی مانند پشتیبانی از کنترلر و اندروید TV، جذابیت این بازی را دو چندان کرده است.

عنوان Oddmar با قیمت ۴.۹۹ دلار از طریق فروشگاه‌های Google Play Store و App Store قابل خریداری است.

 

نظر شما درباره این لیست چیست ؟‌آیا بازی خاصی را در نظر دارید که به نظرتان می‌توانست در این لیست جای داشته باشد ؟

برچسب ها: 10 برتر
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.