هرآنچه که باید از بازی The Divison 2 بدانید

هرآنچه که باید از بازی The Divison 2 بدانید

محمد مهدی مبارکی محمد مهدی مبارکی
5 سال و 2 ماه و 27 روز پیش

کمتر اثری را می‌توان در میان بازی‌های یوبی سافت (Ubisoft) یافت که به یک مجموعه چند قسمتی تبدیل نشده باشد. بازی Tom Clancy's The Division 2 نام قسمت دوم مجموعه The Division است که به زودی منتشر می‌شود. با پیش نمایش این بازی همراه پی‌اس پرو باشید. 

سری بازی‌های Tom Clancy همواره از محبوبیت بالایی برخوردار بوده‌اند. یکی از دلایل اصلی این محبوبیت را ذهن فعال تام کلنسی (Tom Clancy) می‌توان دانست. انسانی که همواره ما را با شخصیت‌های جدیدی در دنیای بازی‌های ویدئویی و قبل‌تر از آن در رمان‌ها آشنا کرد. شخصیت‌هایی که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سم فیشر (Sam Fisher) در بازی Splinter Cell اشاره کرد. عنوانی که همچنان بسیاری منتظر ساخت و عرضه نسخه جدید آن هستند. عمر تام کلنسی (Tom Clancy) کوتاه‌تر از آن بود که بتواند ثمره آخرین نوشته خود تحت بازی The Divison ببیند و در یک اکتبر 2013 و در سن 66 سالگی دار فانی را وداع گفت. بازی The Division در ابتدا نتوانست تمام پتانسیلش را نشان دهد؛ یوبی سافت نیز بعدها با انتشار بروزرسانی‌های رایگان و مداوم از بی‌بهره ماندن آی پی جدیدش جلوگیری کرد و باعث موفقیت بازی شد.




قسمت نخست بازی The Division یک اثر آنلاین در سبک تیراندازی سوم شخص و جهان باز بود که الهام گرفته از داستان «عملیات زمستان سیاه» (Operation Dark Winter) بود. شاید جالب باشد بدانید که این عملیات در تاریخ 22 و 23 ژوئن 2001 میلادی در ایالات متحده آمریکا، پایگاه شکاری اندروز و مریلند، که ایالتی در شمال آمریکا است اتفاق افتاد که هدف و تمرکز این عملیات بر آزمایش کارایی سیستم پاسخگویی به بلاهای طبیعی با سلاح‌های بیولوژیکی بود.
ما در بازی The Division با موارد جدید زیادی آشنا شدیم که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، تمام آنلاین بودن بازی بود. اتصال شما به اینترنت در این بازی باید تا انتها حفظ می‌شد و مانند بخش چند نفره بازی‌های اکشن، می‌توانستید مراحل را به همراه دوستانتان پیش ببرید. این اتفاق در سال 2013 یک رخداد جدید برای بازی‌های ویدئویی بود. اتفاقی که در ابتدا، باعث شد ، یوبی‌سافت نتواند پتانسیل‌های بالای بازی خود را نشان دهد؛ اما رفته رفته، با جذب بازیبازان ، با استفاده از تخفیف‌ها و عرضه بسته‌های الحاقی رایگان و کارا، به هدف موردنظرش رسید.

اما به سراغ اصل مطلب برویم. بازی The Division 2 که قسمت دوم این مجموعه است و به قسمت دیگری از درگیری‌های پیش آمده بعد از انتشار ویروس آبله می‌پردازد. حال هفت ماه از وقایع نسخه نخست گذشته است و شما در قالب گروه دیویژن وارد شهر واشنگتن دی‌سی می‌شوید تا در مقابل فرقه‌ای از سربازان که به دنبال از بین بردن دموکراسی هستند ، بایستید. آخرین امید مردم، سربازان با تجربه دیویژن هستند تا از سقوط شهر به دست دشمنان جلوگیری کنند. 


یکی از عواملی که باعث در حد انتظارات نبودن نسخه اول در زمان انتشارش شد، کمبود محتوا بود. کمبودی که به نظر می‌رسد در نسخه دوم دیگر شاهد آن نخواهیم بود. نسخه دوم بیشتر از هرچیز دیگری سعی در پرمحتوا نشان دادن محیط بازی دارد. با اینکه ابعاد نقشه بازی در حدود منطقه Midtown نیویورک در نسخه نخست است، اما از هر لحاظ پرمحتوا و غنی ساخته شده است. همچنین سازندگان قول بهبود هرچه بهتر محیط را با انتشار بسته‌های الحاقی در بازه زمانی سه ماهه داده‌اند.

حال دیگر ما شاهد یک دنیای پسا آخر الزمانی نیستیم، بلکه هنوز واشنگتن دی‌سی طعم سقوط را نکشیده است و گروه دیویژن باید تمام سعیش را بکند تا  از رخ دادن چنین اتفاقی جلوگیری کند. البته به غیر از این موضوع، تفاوت‌های بی‌شمار زیاد دیگری نیز بین دنیای نسخه اول و دوم حاکم است. ما در نسخه اول شاهد یک محیط زمستانی و تاریک بودیم. اما در نسخه دوم شاهد محیطی برعکس نسخه اول هستیم. میحطی که به دلیل تغییرات آب و هوایی شدید، از گرمای طاغت فرسا رنج می‌برد و همین مسئله باعث شده تا هرج و مرج و بی‌قانونی در محیط بیشتر از قبل شود. البته سازندگان گفته‌اند که ما در The Division 2 شاهد ترکیب چالش‌های نسخه اول با چاشنی تغییر هستیم. تغییراتی که باعث می‌شوند که چالش‌ها ، شکل تکراری به خودشان نگیرند و با یک حس و حال جدید نشان داده شوند. برای همین موضوع، تخصص‌هایی در بازی ایجاد شده است تا از پیش بردن بازیکنان با یک کلاس خاص، جلوگیری کند و بازی‌بازان را به سراغ تجربه کلاس و تخصص دیگر سوق دهد.



بازی The Division 2 نیز مانند دیگر بازی‌های اکشن و آنلاینی که امروزه در صنعت بازی‌های ویدئویی منتشر می‌شوند؛ دارای کلاس‌های خاصی برای سربازانش است. کلاس‌هایی که هرکدام ویژگی‌ها و تخصص‌های خاص خودشان را دارند؛ ولی به گفته یوبی‌سافت، بازی The Division 2 باعث می‌شود تا برای یک بار از تمام آن‌ها استفاده کنید و بهره ببرید. کلاس‌هایی که با نام‌های: Survivalist، Demolitionist و Sharpshooter شناخته می‌شوند.
Survivalist: زمانی که از پیروزی در نبرد ناامید شده‌اید؛ به یک Survivalist نیاز دارید. کلاسی که از یک تفنگ رگباری قوی بهره می‌برد که به راحتی می‌تواند دشمنان را از هر فاصله‌ای زمین‌گیر کند. سلاح دیگر این کلاس نارنجک تله‌ای است. نارنجکی که با نشانه و پرتاب کردن آن به سمت محیط مد نظر، دشمنان در تله‌هایی که ایجاد شده است از بین می‌روند.
Demolitionists: گاهی اوقات مخفی‌کاری، تنها گزینه برای پیشروی نیست. گاهی اوقات به یک نیرو پیشرو نیاز دارید تا با سر و صدای زیادی، برنامه‌های دشمن را نقش بر آب کند. در این زمان دقیقا به یک نیرو از این کلاس نیاز پیدا خواهید کرد. نیرویی که سلاح ویژه آن یک لانچر نارنجک است و می‌تواند گروهی از دشمنان را نابود کند.
Sharpshooters: همیشه پشت یک عملیات موفق، یک تک تیر انداز خوش شانس حضور دارد. اگر دوست دارید کمی عقب‌تر از نیرو‌هایتان، روی زمین دراز بکشید و با هدف‌گیری، دشمنان را یکی پس از دیگری از پا در بیاورید؛ این کلاس را انتخاب کنید.

بازی The Division 2 از حالت‌های مختلفی بهره می‌برد. شما می‌توانید بازی را به صورت یک نفره و یا به همراه دوستانتان پیش ببرید. به گفته سازندگان، هیچ تفاوتی میان بخش تک نفره و چند نفره بازی اعمال نشده است و هردو از  یک میزان امتیاز در سیستم پیشرفت بازیکنان بهره می‌برند. از دیگر حالت‌های‌ ایجاد شده در بازی می‌توان، به PvP و PvE اشاره کرد.  حالتی که به انتخاب خودتان می‌توانید در مقابل بازیکن و یا هوش مصنوعی در منطقه‌ای به نام Dark Zone قرار بگیرید. همچنین در این بازی، سه درجه مختلف برای بازیکنانی که اقدام به سرکشی کردند، مهیا شده است. حالت اول مربوط به زمانی است که بازیکن اقدام به فعالیت‌هایی نظیر دزدی لوت سایر بازیکنان که یک فعالیت غیر خشونت آمیز است مربوط می‌شود. در این حالت به بازیکن Disavowed Rogue گفته می‌شود. سطح بعدی Manhunt نامیده می‌شود که در صورت ادامه روند قبلی و کشتن سایر بازیکنان به وجود می‌آید. در این حالت برای کشتن شما جایزه ارزشمندی در نظر گرفته می‌شود و در نقشه بازی با علامتی خاص نشان داده می‌شوید. البته زمانی نیز در نظر گرفته شده است که در صورت صبر و سپری کردن آن، از حالت سرکشی بیرون خواهید آمد. 


همچنین شما می‌توانید در کنار طی کردن خط داستانی بازی، حالت‌های دیگر بازی را نیز تجربه کنید. از این حالات می‌توان به Conflict اشاره کرد، حالتی که در آن بازیکنان در سه نقظه مختلف می‌توانند به صورت گروه‌های چهار نفره در مقابل هم قرار بگیرند و با توجه به سطح کلی و آیتم‌هایشان، به مبارزه بپردازند. حالت دیگر Domination نام دارد که پیش از این نیز، در بازی‌های دیگر مانند Call of Duty و Battlefield با نظیر آن رو به رو بودیم. در این حالت بازیکنان باید هدف‌های مشخصی را انجام دهند و  به کسب امتیاز بپردازند. تیمی که به امتیاز مورد نظر برسد، برنده خواهد شد. حالت بعدی نیز که در زیر شاخه Conflict قرار دارد؛ Skirmish نام دارد. حالتی که می‌توان آن را همان Team Deathmatch دانست. 
یوبی‌سافت با تجربه‌ای که از نسخه نخست بدست آورده است؛ می‌خواهد قوی‌تر از هر زمان دیگر، آی پی The Division را در کنار دیگر آی‌پی‌های محبوبش قرار دهد. مجموعه‌ای که به طور حتم می‌تواند بیشتر از دو نسخه ادامه پیدا کند و ما را با ابعاد جدیدتری از اتفاقات بعد از انتشار ویروس و عملیات سیاه آشنا کند. همچنین یوبی‌سافت اعلام کرده است که تمام بسته‌های الحاقی بازی که در بازه‌های سه ماهه منتشر می‌شود؛ بعد از یک سال از عرضه بازی به صورت رایگان در اختیار دارندگان بازی قرار می‌گیرد. سیاستی که به طور حتم نشان می‌دهد یوبی‌سافت بیش از چیزی که فکرش را بکنیم، روی بازی The Division 2 سرمایه گذاری کرده است. حال باید منتظر بمانیم و ببینیم ثمره این سرمایه گذاری یک محصول موفق می‌شود، و یا با یک اثر نیمه تمام رو به رو می‌شویم که برای هرچه بهتر شدن آن نیازمند گذشت زمان و انتشار بروزرسانی‌های متعدد است. 
بازیTom Clancy's The Division 2  در تاریخ 8 فوریه 2019 (19 بهمن) برای رایانه شخصی، پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان منتشر می‌شود. 

برچسب ها: The Divison 2, Tom Clancy's The Division 2
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.