چگونه یک طراح سایت حرفه ای شویم؟

چگونه یک طراح سایت حرفه ای شویم؟

تیم Pspro تیم Pspro
1 سال و 10 ماه و 18 روز پیش

با پیشرفت تجارت الکترونیکی و گرایش بسیاری از مشاغل سنتی به سمت کسب و کارهای اینترنتی، بازار کار برای مشاغلی مانند طراحی سایت، بسیار رونق گرفته است. امروزه بیش از 644 میلیون وبسایت فعال در اینترنت وجود دارد و تقاضا برای طراحی سایت روز به روز افزایش پیدا می‌کند. اگر شما هم مانند بسیاری دیگر، می‌خواهید یک طراح سایت حرفه‌ای شوید اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید و چطور به درآمد برسید، در این مقاله با ما همراه باشید. در این مطلب علاوه بر معرفی مزایای طراحی سایت، توضیح می‌دهیم که برای این کار به چه ابزارهایی نیاز خواهید داشت؟

 

مزایای شغل طراحی سایت چیست و طراحی سایت چه اهمیتی دارد؟

مزایای شغل طراحی سایت

در عصر حاضر، برای هر تجارتی ضروری است که برای حفظ بقا و یا گسترش کسب و کار خود، وارد دنیای تجارت الکترونیکشود. اهمیت حضور در دنیای دیجیتال برای همه روشن است و منجر به افزایش درآمد خواهد شد.

یکی از بهترین راه‌های حضور کسب و کارها در دنیای دیجیتال مارکتینگ، راه‌اندازی وبسایت است. امروزه بسیاری از شرکت‌ها و کسب و کارهای کوچک و بزرگ، تنها با طراحی سایت فروشگاهی، به درامدهای بالایی رسیده‌اند. راه‌اندازی هر وب سایت نیز حداقل به یک طراح سایت نیازمند است. مزایای شغلی که طراحان وبسایت از آن برخوردار هستند عبارت است از:

  • درآمد مناسب
  • آینده خوب و پر سود
  • بازار کار زیاد
  • عدم نیاز به تحصیلات دانشگاهی
  • امکان دورکاری یا کار به صورت فریلنسری

برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟

اگر در ابتدای راه هستید و می‌خواهید طراحی سایت را شروع کنید، احتمالا یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که با آن روبه رو هستید این است که از کجا شروع کنید؟ مثل هر دانش دیگری، برای یادگیری طراحی وبسایت، باید از یادگیری تئوری و اصول پایه شروع کنید. در گام بعدی باید بدانید ابزارهای مورد نیاز برای طراحی وبسایت چیست و چه زبان‌های برنامه نویسی مورد نیازتان است؟ همچنین باید بدانید که چه مهارت‌هایی را باید یاد بگیرید و در نهایت چطور باید پروژه‌های طراحی سایت را پیدا کنید و انجام دهید؟

ابزارهای لازم برای طراحی سایت

در ادامه برخی ابزارهایی را که برای طراحی سایت به کارتان می‌آید را معرفی خواهیم کرد.

نرم افزارهای گرافیکی

برای اینکه بتوانید وبسایت دلخواهتان را با ظاهری زیبا و منحصر به فرد طراحی کنید باید نحوه کار با حداقل یکی از نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ یا ایلاستریتور را بدانید.

کدنویسی

یک طراح سایت، برای انجام بسیاری از پروژه‌ها ممکن است نیاز به کدنویسی داشته باشد. برنامه‌هایی مانند‌ Atom و Sublime برای کد نویسی مناسب هستند.

سیستم‌های مدیریت محتوا

بسیاری از وبسایت‌های موجود، با کمک سیستم‌های مدیریت محتوا ساخته شده‌اند. برای یک طراح وبسایت، تسلط بر حداقل یکی از سیستم‌های مدیریت محتوا الزامی است.

مهارت های لازم برای یک طراح سایت

برای اینکه یک طراح سایت حرفه‌ای شوید، باید برخی مهارت‌ها را یاد بگیرید تا بتوانید در این صنعت موفق شوید.

HTML

اولین مهارتی که یک طراح سایت باید با آن آشنا باشد، زبان نشانه گذاری HTML است. در واقع اچ تی ام ال، پایه و اساس چگونگی ساخت وبسایت است و از آن، برای ایجاد بدنه و ساختار اصلی صفحات وب استفاده می‌شود. حتی اگر قصد دارید با کمک سیستم‌های مدیریت محتوا ‌به طراحی سایت بپردازید، بهتر است HTML را بشناسید. آشنایی با این زبان نشانه‌گذاری به شما کمک می‌کند که درک بهتری از نحوه کار CMSها داشته باشید.

CSS

CSS زبان نشانه گذاری دیگری است که با ظاهر بصری سایت ارتباط دارد. همان‌طور که قبلا گفتیم، با استفاده از HTML، شما تنها توانایی ایجاد ساختار کلی صفحات را دارید و دسترسی شما محدود است. CSS به شما کمک می‌کند که بتوانید رنگ‌ها، فونت‌ها و حتی نحوه چیدمان عناصر وبسایت را به شکل دلخواه خود تغییر دهید.

یادگیری CSS برای توسعه دهندگان وب مفید است اما اهمیت آن، بیشتر برای توسعه دهندگان سمت کاربر است. HTML و CSS دو زبان ترکیبی هستند که ساختار صفحات وب را تشکیل می‌دهند. به همین علت است که بسیاری از متخصصان و طراحان وبسایت، این دو زبان را در کنار هم یاد می‌گیرند.

UI/UX

یکی از موارد مهم در طراحی وبسایت، ایجاد حس کاربری خوب است. اگر می‌خواهید یک طراح وبسایت حرفه‌ای باشید، باید بتوانید وبسایت خود را به نحوی طراحی کنید که مخاطبانتان به خوبی با آن ارتباط برقرار کنند. به عنوان مثال، باید از بهترین و مناسب‌ترین ترکیب رنگ برای وبسایت خود استفاده کنید؛ ترکیب رنگی که باعث جذب مخاطب شما شده و حس خوبی را به او القا می‌کند. با یادگیری دو مبحث رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) می‌توانید پروژه‌های بهتر و بیشتری بگیرید و با قدرت بیشتری به طراحی سایت بپردازید.

جاوا اسکریپت (JavaScript)

برخلاف تصور بسیاری از افراد، جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک زبان اسکریپت نویسی است. یک توسعه‌دهنده وب، قبل از یادگیری هر زبانی، باید در جاوا اسکریپت تخصص داشته باشد. همچنین باید بداند چگونه جاوا اسکریپت با HTML و CSS ارتباط برقرار می‌کند. یادگیری و مهارت در جاوا اسکریپت برای طراحان وبسایت ضروری نیست اما اگر می‌خواهید به عنوان یک توسعه‌دهنده سمت کاربر فعالیت کنید، لازم است جاوا اسکریپت را یاد بگیرید.

سئو (SEO)

سئو سایت، به معنای بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو است که یادگیری آن برای طراحان وب ضروری است. شما باید به عنوان یک طراح سایت حرفه‌ای، فاکتورهای لازم برای بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستجو را در نظر بگیرید.

مهارت ارتباطات

به عنوان یک طراح وب، لازم است با مشتریان خود در ارتباط باشید، بنابراین داشتن مهارت ارتباطاتِ هم، امر مهمی برای شما خواهد بود. در تمام فعالیت‌ها باید با سایر افراد ارتباط موثری داشته باشید و بتوانید اهداف و طرح‌های خود را به‌درستی ارائه کنید. افراد بسیار زیادی وجود دارند که در حوزه فعالیت خود مهارت بسیار زیادی دارند اما به دلیل اینکه نمی‌توانند به درستی طرح و ایده‌های خود را مطرح کنند، نتوانسته‌اند آنطور که باید، در کار خود موفق شوند.

درک طراحی وب

شما باید به عنوان یک طراح وبسایت، با عناصر و اصول طراحی، نحوه استفاده از تصاویر، صفحه‌آرایی و ... آشنا باشید و به‌درستی از آن‌ها استفاده کنید. همچنین لازم است درک درستی از نیاز‌های مخاطبانتان داشته باشید تا بتوانید آن‌ها را در طراحی سایت خود در نظر بگیرید.

 

چه زبان های برنامه نویسی را یاد بگیریم؟

زبان های برنامه  نویسی برای طراحی سایت

زبان‌های طراحی سایت، همان زبان‌های برنامه‌نویسی هستند که برای اهداف مختلفی مانند طراحی نرم‌افزار، ‌طراحی اپلیکیشن، طراحی سایت و ... استفاده می‌شوند. زبان برنامه نویسی درواقع مجموعه‌ای از کدگذاری‌ها و نشانه‌گذاری‌ها است که به انسان کمک می‌کند خواسته‌ی خود را به کامپیوتر بفهماند. منظور از توسعه وب، ایجاد صفحات متنی ساده تا خلق برنامه‌های پیچیده مبتنی بر وب است که نیازمند برنامه نویسی هستند.

 

پایتون (Python)

اگر می‌خواهید پروژه طراحی سایت خود را با استفاده از یک زبان متن باز انجام دهید، پیشنهاد ما استفاده از زبان پایتون است. امروزه محبوبیت این زبان به قدری زیاد شده است که برخی، آن را به عنوان بهترین زبان برنامه نویسی معرفی می‌کنند. یکی از دلایل محبوبیت پایتون یادگیری آسان این زبان و داشتن کتابخانه‌های بسیار زیاد آن است که باعث می‌شود بتوانید امکانات بسیار زیادی را با تعداد خطوط کمتری اجرا کنید.

PHP

پی اچ پی، یک زبان اسکریپتی متن باز است که برای تمام پلتفرم‌های معروف مانند ویندوز، لینوکس و مکینتاش قابل اجرا است. از مزایای این زبان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالای اجرای کد
  • یادگیری آسان
  • رایگان بودن ابزار کار
  • منابع آموشی فراوان

سی شارپ (C#)

بدون شک سی شارپ یکی از پرکاربردترین زبان‌های برنامه نویسی است که طرفداران بسیار زیادی هم دارد. سی شارپ دارای یک کتابخانه بسیار بزرگ است که باعث شده عملکرد بهتری نسبت به سایر زبان‌ها داشته باشد. از آنجا که سی شارپ از قابلیت‌های زبان جاوا برخوردار است، یکی از بهترین زبان‌ها برای طراحی وبسایت به شمار می‌رود.

جاوا (Java)

جاوا یک زبان شی گرا قابل حمل است. به این معنی که هر برنامه‌ نوشته شده به زبان جاوا،‌ می‌تواند در کامپیوترها و سخت افزارهای مختلف اجرا شود. این زبان هم یکی از بهترین زبان‌ها برای برنامه نویسی اپلیکیشن‌های تحت وب است. 

چگونه از طراحی سایت درآمد کسب کنیم؟

امروزه با توجه به رشد روزافزون کسب و کارهای اینترنتی،‌ بازار کار برای طراحان وبسایت، بسیار گسترش یافته است. در نتیجه طراحی سایت در دسته مشاغل پرطرفدار قرار گرفته است و آینده‌ی بسیار خوبی دارد. یکی از مهم‌ترین مزایای این شغل، امکان دورکاری آن است. طراحان وبسایت علاوه بر اینکه می‌توانند در شرکت‌ها و آژانس‌های طراحی سایت مشغول به کار شوند، این امکان را دارند که به صورت فریلنسری و به صورت دورکار، پروژه‌های طراحی سایت را انجام دهند. طراحان وب می‌توانند با عضویت در یک یا چند سایت فریلنسری ایرانی و خارجی، پروژه‌های متناسب با تخصص خود را انجام دهند و درآمد کسب کنند.

 

جمع‌بندی

اگر به طراحی وبسایت علاقه‌مندید و به دنبال این هستید که بدانید چطور یک طراح سایت حرفه‌ای شوید، با مطالعه نکات بالا می‌توانید پاسخ سوالات خود را پیدا کنید. در این مقاله مهارت‌ها و ابزارهای لازم برای کار به عنوان یک طراح وب را مطرح کردیم. شما هم می‌توانید مانند بسیاری از طراحان وبسایت که از صفر کار خود را شروع کرده‌اند و امروزه به افراد سرشناسی در این حوزه تبدیل شده‌اند، با یادگیری و ارتقا مهارت‌های لازم و پشتکار، به یک طراح وبسایت حرفه‌ای تبدیل شوید.

 

 
برچسب ها: رپورتاژ آگهی
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.