رئیس ایکس باکس از نحوه انتشار بازی های پلی استیشن برای کامپیوتر انتقاد کرد

رئیس ایکس باکس از نحوه انتشار بازی های پلی استیشن برای کامپیوتر انتقاد کرد

سیاوش اسدی سیاوش اسدی
4 سال و 9 ماه و 8 روز پیش

فیل اسپنسر (Phil Spencer)، رئیس ایکس باکس، در مصاحبه اخیر خود با وبسایت The Verge از رویه سونی در انتشار بازی های پلی استیشن برای رایانه‌های شخصی انتقاد کرد. او دقیقا نام شرکت سونی را به زبان نمی‌آورد اما با توجه به صحبت‌هایش، واضح است که او خطاب به سونی این مسئله را بیان می‌کند.

«در حال حاضر ما تنها پلتفرمی هستیم که بازی‌ها را هم‌زمان برای کنسول‌های ایکس باکس، رایانه‌های شخصی و فضای ابری منتشر می‌کنیم. باقی شرکت‌ها بازی‌های کنسول خود را سال‌ها بعد برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌کنند و نه تنها یک بار پول کنسولشان را از بازیکنان می‌گیرند، بلکه به آن بسنده نمی‌کنند و یک بار دیگر بابت همان بازی‌های قدیمی روی رایانه‌های شخصی از آن‌ها پول می‌گیرند.»

رئیس ایکس باکس از انتشار بازی های پلی استیشن برای کامپیوتر انتقاد کرد

اخیرا تعدادی از بازی های پلی استیشن 4 برای رایانه‌های شخصی منتشر شده است. بازی‌هایی مانند بازی Days Gone، بازی Horizon Zero Dawn، بازی Death Stranding، بازی Detroit: Become Human، بازی Journey و بازی Flower همگی برای مدتی در انحصار پلی استیشن 4 بودند و سپس برای رایانه‌های شخصی منتشر شدند.

نظر شما درباره طعنه فیل اسپنسر به سونی چیست؟

برچسب ها: ایکس باکس
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.