ایکس باکس اصراری بر سرویس محور بودن بازی هایش ندارد

ایکس باکس اصراری بر سرویس محور بودن بازی هایش ندارد

محمدجواد عبداللهی‌ پور محمدجواد عبداللهی‌ پور
4 سال و 8 ماه و 15 روز پیش

تا به حال عناوین بسیاری از سوی استودیو‌های داخلی ایکس باکس به عنوان بازی‌های سرویس محور منتشر شدند و طولی نشید که بسیاری از آن‌ها با شکست رو به رو شدند. به صورت کلی این سبک بسیار پر ریسک است اما همچنان بسیاری از سازندگان به ساخت بازی در این سبک پافشاری می‌کنند.

در این میان استودیو‌های بازی‌سازی ایکس باکس با پشتیبانی و ساخت بازی‌های سرویس محور از شهرت خوبی برخوردار است. آن‌ها بازی Sea of Thieves را به خوبی پشتیبانی کردند و توانستند با بخش سرویس محور بازی Fallout 76 آن‌ را دوباره به زندگی بازگرداند. اما این به معنی نیست که آن‌ها قصد دارند تمامی عناوین مهم و آنلاینشان را به این صورت در بیاوردند. برای مطالعه صحبت‌های رسمی مت بوتی در این رابطه همراه ما باشید.

 

مت بوتی در صحبت‌های با رسانه The Guardian آدر رابطه با بازی‌های آینده استودیو‌های ایکس باکس اینگونه توضیح داد:

«ما هیچ گونه قانون یا اجباری برای سازندگان نداریم که آن‌ها را مجبور کنیم بازی‌هایشان را به صورت سرویس محور بسازند و از بخش آنلاین آن تا چندین سال پشتیبانی کنند.»

 

آن‌ها در رابطه دنباله بازی Psychonauts که در ماه آگوست پیش رو منتشر خواهد شد نیز صحبت کردند:

«ممکن است در سال‌های آینده بازی Psychonauts 3 نیز ساخته شود و همانطور که انتظار داریم عنوانی خاص از آب دربیایید اما ما هیچ وقت به سراغت تیم شیفر (Tim Schafer) (طراح بازی) نمی‌رویم تا او را مجبور کنیم عنوانش را به گونه‌ای بسازد که سال‌ها ماندگار بماند. چرا که شیفر اهل ساختن بازی‌های فصلی نیست که چهار یا پنج سال دوام داشته باشند.»

این در حالی است که ما شاهد موفقیت بی نظیر بازی Sea of Thieves هستیم و می‌دانیم که بخش آنلاین و رایگان بازی Halo Infinite هم به صورت سرویس محور خواهد بود. بسیاری از طرفداران گمان می‌کردند روند جدید ایکس باکس به این صورت باشد اما تیم بوتی در صحبت‌هایش این مسئله را به طور کلی تکذیب کرد و اشاره کرد که برای عناوین تک و داستان محور ارزش بسیاری قائل هستند:

«بازی Sea of Thieves پشتیبانی خوبی دارد و ما قصد داریم بخش آنلاین و رایگان چند نفره بازی Halo Infinite را نیز به صورت فصلی پشتیبانی کنیم. اما این برای سایر بازی‌ها صدق نمی‌کند. ما به استودیو‌ مونترئال نگفتیم که عنوانی فصلی بسازند که چند سال ادامه پیدا کند و شش DLC متفاوت داشته باشد. قطعا بر سر این که روند بازی چگونه پیش برود بحث و گفت‌و‌گو خواهد شد اما به هیچ وجه اجباری وجود ندارد که یک استودیو بازی سرویس محور بسازد. هیچ کس به آن‌ها نمی‌گوید شما باید بازی‌تان را به صورت فصلی بسازید، حالا بروید و فکر کنید که چگونه باید این کار را انجام دهید.»

 

با توجه به صحبت‌های مت بوتی و البته روندی که در حال اجرا شدن است می‌توان با خیال راحت این مسئله را پشت سر گذاشت. چرا که بازی Halo Infinite در کنار بخش چند نفره رایگان و آنلاینش که به صورت فصلی و سرویس محور است، یک بخش داستانی کامل و بزرگ خواهد داشت، درست مانند عناوین قبلی در سری Halo.

 

همانطور که مشخص است استودیو‌های بازی سازی ایکس باکس برنامه‌های بسیاری برای سال‌های آینده دارند و قصد ندارد سازندگان و بازیکنان را به اجبار به سمت سبکی خاص بکشانند. آن‌ها در آینده بازی Fable جدید، بازی Perfect Dark، بازی Avowed بازی Forza Horizon 5 و البته بازی State of Decay 3 را خواهند داشت. این در حالی است که به همکاری‌هایشان برای ساخت بازی Contraband از استودیو Avalanche و بازی Project Dragon از  استودیو IO Interactive که فعلا در حد یک شایعه وجود دارد، اشاره‌ای نکرده باشیم.

 

این تعداد از بازی‌های متفاوت در سبک‌های مختلف کافی‌است که مطمئن شویم آن‌ها جای کافی برای بازی‌های داستانی و بازی‌های سرویس محور در کنار هم خواهند داشت. برای دنبال کردن اخبار مربوط به بازی‌های انحصاری ایکس باکس با ما همراه باشید.

برچسب ها: ایکس باکس سری ایکس, مایکروسافت
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.