در هنگام خرید گوشی مخصوص بازی و گیمینگ به چه نکاتی توجه کنیم؟

در هنگام خرید گوشی مخصوص بازی و گیمینگ به چه نکاتی توجه کنیم؟

تیم Pspro تیم Pspro
1 سال و 11 ماه و 17 روز پیش

امروزه گوشی‌های هوشمندی داریم که هدف از طراحی‌شان عملکرد بهتر و تمرکز بر مناطقی است که برای گیمرها اهمیت خاصی دارد، مانند فضای ذخیره‌سازی سریع‌تر و پردازش بهتر.

اگر به دنبال گوشی ‌های مخصوص بازی یا به دنبال موبایل‌هایی هستید که در گیمینگ فراتر از حد متوسط عمل کنند، چند نکته مهم وجود دارد که در ادامه آن‌ها را بیان می‌کنیم.

در انتخاب بهترین گوشی های گیمینگ باید عوامل و متغیرهای مختلفی را بررسی کنید؛ از جمله مهم‌ترین این موارد می‌توان به طول عمر باتری، قابلیت‌های نمایشی، پردازنده گرافیکی، صدا، واحد پردازش مرکزی، میزان رم، حافظه داخلی، حافظه جانبی و کنترلرهای قابل اتصال اشاره کرد. همه‌ی این موارد باید در گوشی های مخصوص Gaming بسیار عالی و مناسب باشند تا بتوانید انواع بازی‌‌ها را با حداقل چالش در گوشی هوشمند خود اجرا کنید و از آن لذت ببرید.

 

قطعات داخلی

اولین و مهم‌ترین نکته هنگام خرید گوشی‌های گیمینگ، پردازنده و دیگر قطعات داخلی است. موبایل شما باید سریع باشد، بنابراین حداقل به پردازنده اسنپدارگون سری 700 یا 800 برای عملکرد و سازگاری بهتر نیاز دارید. همچنین پردازنده‌های رده بالا مانند سری‌های مدیاتک دایمنسیتی مانند دایمنسیتی 1000 یا دایمنسیتی 1200 نیز پردازنده‌های عالی برای پردازش بازی‌های سنگین است.

گوشی شما همچنین نیاز به رم مناسب و فضای ذخیره‌سازی سریع دارد. حداقل میزان رم موردنیاز 8 گیگابایت است تا گوشی‌تان بتواند بازی‌های جدیدتر و سنگین‌تر را بدون هیچ مشکلی پردازش کند.

گرچه می‌توانید با فضای ذخیره‌سازی کندتر UFS 2.1 به انجام بازی‌های آنلاین بپردازید ولی مطمئناً فضای ذخیره‌سازی سریع‌تر UFS 2.2، UFS 3.0 یا UFS 3.1 را برای بارگذاری سریع‌تر اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها ترجیح می‌دهید.

نکته: مطمئن شوید گوشی که قصد خریدش را دارید، فضای ذخیره‌سازی کافی برای دانلودهای اضافه را دارد.

 

خنک‌کننده

گوشی قطعاً حین بازی داغ می‌شود، بنابراین قبل از آنکه گرما روی سطح عملکرد پردازنده آن تأثیر بگذارد، نیازمند خنک‌کننده مناسبی است. فرایند داغ شدن گوشی، فرایندی است که هر گیمری به‌شدت از آن فراری است. خوشبختانه، بسیاری از گوشی ‌های مخصوص بازی در بازار دارای مکانیزم پیشرفته خنک‌کننده در داخل خود هستند. گرچه همه آن‌ها به یک اندازه خوب نیستند. یک راه خوب برای تشخیص توانایی خنک‌کننده گوشی مطالعه مطالبی از منابع قابل‌اعتمادی است که به طور اختصاصی به بررسی گوشی‌های گیمینگ و عملکرد خنک‌کننده‌‌شان می‌پردازند.

 

ظرفیت باتری در برابر سرعت شارژ شدن

بازی زیاد با گوشی، طبیعتاً شارژ زیادی را می‌طلبد، بنابراین همیشه به دنبال گوشی‌هایی با ظرفیت بزرگ باتری باشید. دقت کنید فاکتورهایی مانند رزولوشن، نرخ نوسازی و تنظیمات گرافیکی بالاتر به‌سرعت، شارژ باتری را تخلیه می‌کند. به همین دلیل باید گوشی را خریداری کنید که حداقل ظرفیت باتری‌اش 4500 میلی‌آمپر ساعت باشد تا بتوانید برای ساعت‌های بیشتری با آن بازی کنید.

سرعت شارژ شدن نیز فاکتور مهمی است، ولی پیشنهاد می‌کنیم به دنبال گوشی‌هایی با ظرفیت بالاتر به‌جای گوشی‌های فست‌شارژ با ظرفیت باتری کوچک‌تر باشید. با باتری‌های معمولی حداقل می‌توانید تا نیم ساعت بازی‌هایی مانند Call of Duty Mobile و PUBG Mobile را بازی کنید، اینجاست که اهمیت ظرفیت بزرگ باتری‌های موبایل آشکار می‌شود.

 

در هنگام خرید گوشی مخصوص بازی و گیمینگ به چه نکاتی توجه کنیم؟

رزولوشن نمایشگر، نرخ نوسازی و نرخ نمونه‌برداری لمسی

برای آنکه بازی‌های شما خوب به نظر برسند، داشتن نمایشگری با رزولوشن بالا الزامی است. مهم‌تر از آن، داشتن نمایشگر مدرنی است که از نرخ نوسازی 90 یا 120 هرتز پشتیبانی کند. اهمیت نرخ نوسازی بالا در بازی‌های آنلاین آنجا آشکار می‌شود که گیمر مجبور به تصمیم‌گیری در یک ثانیه است. در واقع نرخ نوسازی بالاتر فریم‌های بیشتری در ثانیه (نسبت به نرخ‌های نوسازی معمولی 60 هرتز) نشان می‌دهند.

یک فاکتور مهم دیگر که افراد بسیاری آن را نادیده می‌گیرند، نرخ نمونه‌برداری لمسی بر روی نمایشگرهای مدرن است. نرخ نمونه‌برداری لمسی نشان می‌دهد که بازی تا چه اندازه سریع نسبت به لمس شما واکنش نشان می‌دهد. بالا بودن این میزان به معنای پاسخگویی بهتر است. به همین دلیل، کاربران باید گوشی بخرند که نرخ نمونه‌برداری لمسی‌اش حداقل 180 هرتز باشد.

 

دکمه‌های فیزیکی

دکمه‌های فیزیکی مخصوص بازی را تنها در گوشی‌های رده بالا مشاهده می‌کنید، آن‌ها افزونه‌های مهمی برای گوشی‌های گیمینگ به شمار می‌آیند. برای بیشتر بازی‌ها، داشتن یک یا دو دکمه فیزیکی می‌تواند واقعاً مفید باشد. گوشی‌هایی مانند ایسوس سری ROG و سری‌های Black Shark دارای چنین دکمه‌های برای کنترل بیشتر گیمر روی بازی و تجربه سطح بالاتری از بازی‌های آنلاین هستند. گوشی شیائومی پوکو F3 GT نیز یک گوشی گیمینگ میان‌رده‌ای است که این قابلیت را دارد.

 

پشتیبانی از جک 3.5 میلی‌متری صدا و دیگر لوازم جانبی

شاید این احساس وجود داشته باشد که وجود جک 3.5 میلی‌متری صدا در گوشی‌های مدرن امروزی زائد است، زیرا افراد امروزه بیشتر تمایل به استفاده از راه‌حل‌های صوتی مبنی بر بلوتوث (مانند ایربادهای بلوتوثی) دارند. بااین‌وجود، هدفون‌ها یا ایرفون‌های 3.5 میلی‌متری تقریباً به جان یک گیمر بسته است زیرا بدون هیچ تأخیری صدا را به گوش گیمر می‌رسانند. منظور از تأخیر، تفاوت دقیقه‌ای بین زمان تولید صدا توسط بازی و زمانی است که صدا به گوش می‌رسد.

شاید وجود جک 3.5 میلی‌متری صدا خیلی حیاتی نباشد، ولی برای تجربه بدون لگ لازم است. به همین دلیل پیشنهاد ما به کاربران این است که به دنبال گوشی ‌های مخصوص بازی باشند که از جک 3.5 میلی‌متری صدا پشتیبانی می‌کنند.

از طرفی دیگر، شمار زیادی از گوشی‌های گیمینگ میان‌رده تا رده بالا لوازم جانبی‌های مشخصی را پشتیبانی می‌کنند؛ بنابراین هنگام خرید گوشی جدید دقت کنید که آن‌ها از تمامی لوازم جانبی موجود در بازار پشتیبانی نمی‌کنند.

لوازم جانبی مانند OnePlus Triggers یا Razer Kishi تقریباً با بیشتر گوشی‌های امروزی سازگار است، بااین‌وجود لوازمی مانند  گیم‌پد ROG Kunai تنها با دستگاه‌های ویژه از همان برند سازگار است؛ بنابراین اگر قصد خرید لوازم جانبی برای تجربه بهتر بازی دارید، سعی کنید به دنبال آن‌هایی باشید که توسط بیشتر دستگاه‌ها پشتیبانی می‌شوند.

انواع گوشی‌های گیمینگ

گوشی‌های پوکو ایکس 4 پرو

از بارزترین نقاط قوت گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X4 Pro 5G  مجهز بودن به دو اسپیکر با کیفیت صدای استریو و یکسان است. در بیشتر مواقع، در گوشی‌های میان‌رده مخصوص گیمینگ، قدرت یک اسپیکر بیشتر از دیگری است ولی این امر در پوکو ایکس 4 پرو شبیه به گوشی‌های بالا رده است.

تراشه اسنپدارگون 695 در کنار پردازنده گرافیکی آدرنو 619 تقریباً از پس بیشتر بازی‌های اندرویدی به‌سادگی برمی‌آید. بعلاوه، باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی‌اش از شارژ سریع 67 واتی پشتیبانی می‌کند.

طراحی زیبا و مقاوم در برابر ضربه، نمایشگر خارق‌العاده و باکیفیت به همراه دوربین نسبتاً عالی از دیگر ویژگی‌های این گوشی است.

 

شیائومی 12 پرو

یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ و پرچمدار شیائومی، همین گوشی است. نمایشگر LTPO AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز، تراشه قدرتمند اسنپدارگون 8 Gen 1، باتری 4600 میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از فست‌شارژ 120 واتی (که در 18 دقیقه 100% می‌شود) از مهم‌ترین ویژگی‌های این پکیج کامل و بی‌نظیر است. گفتنی است این گوشی، یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ از نظر قدرت تراشه است.

 

گلکسی S21 5G

این گوشی با قیمت حدود 20 میلیون، یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ در بازار است که با داشتن سخت‌افزار و نرم‌افزار خارق‌العاده از عهده پردازش سنگین‌ترین بازی‌ها به‌سادگی برمی‌آید.

تراشه این گوشی، اگزینوس 2100 است که نسبت به نسل پیشین خود 30% سریع‌تر و 20% کم‌مصرف‌تر است. پردازنده گرافیکی 14 هسته‌ای آن نیز Mali-G78 است که نسبت به نسل قبلی‌اش 40% عملکرد بهتری دارد.

 

برچسب ها: رپورتاژ آگهی
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.