انتظار دیدن چه شخصیت‌هایی را در بازی God of War: Ragnarok داشته باشیم؟

انتظار دیدن چه شخصیت‌هایی را در بازی God of War: Ragnarok داشته باشیم؟

مهدی سلیمانی مهدی سلیمانی
2 سال و 6 ماه و 14 روز پیش

بازی God of War در سال 2018 با تغییراتی که در روایت اصلی داستان‌های اساطیر نورس ایجاد کرد، به بهترین شکل ممکن کریتوس را در دل این دنیا جا داد و در نهایت مشخص شد که لوکی هم به عنوان پسر کریتوس در این دنیا نقش آفرینی می‌کند. با توجه به این‌که بازی God of War: Ragnarok قرار است آخرین قسمت از این مجموعه در دنیای نورس باشد و خط داستانی‌اش بیش از دوبرابر طولانی‌تر از نسخه 2018 این مجموعه خواهد بود، به نظر می‌رسد که نسخه‌ای که سه سال پیش منتشر شد تنها مقدمه‌ای برای اتفاقات عظیم رگناروک در این نسخه بوده است. آخرالزمانی که اتفاقات بسیار حماسی و گوناگونی در آن رخ خواهد داد و ممکن است حتی زمان بیش از 40 ساعته‌ای که استودیو Santa Monica برای خط داستانی این بازی وعده داده هم برای روایت اتفاقات آن کافی نباشد.

 

این مطلب بخش‌هایی از داستان بازی God of War را لو می‌دهد. اگر هنوز این عنوان را تجربه نکرده‌اید از خواندن ادامه مطلب پرهیز کنید.

 

با وجود این‌که داستان بازی God of War در دل اساطیر نورس روایت می‌شود، بسیاری از جزئیات اصلی این اسطوره شناسی را تغییر داده و شخصیت‌ها و رویدادهایی منحصر به فرد را به مخاطب معرفی می‌کند. شخصیت‌هایی که بعضا مانند اتریوس (لوکی) تلفیقی میان اساطیر نورس و داستان مجموعه هستند و بعضا مانند مار جهان، به دلیل شرایط خاص والدینش در زمان اتفاق افتادن رویداد‌های بازی اول، اصلا نباید در میدگارد حضور داشته باشند. تئوری‌های هواداران درباره این موضوعات تمامی ندارد و روز به روز به آن‌ها افزوده می‌شود، اما در این میان شخصیت‌هایی هم هستند که نقش مهم و تاثیر گذاری در آخرالزمان رگناروک (و داستان شخصی کریتوس) ایفا می‌کنند که هنوز هیچ نشانه‌ای از حضورشان در بازی God of War: Ragnarok وجود ندارد.

 
البته تنها نمایش گیم‌پلی این بازی بازیکنان را بیشتر از گذشته نسبت به اتفاقات روایی داستان مشکوک کرده است. معرفی دو شخصیت انگربودا (Angrboda) و تیر (Tyr)، با وجود حساسیت نقش آن‌ها در داستان بازی، نشان می‌دهد که استودیو Santa Monica برنامه‌های بسیار بیشتری برای این بازی در سر دارد و نمایش این شخصیت‌های مهم قرار نیست لطمه‌ای به غافلگیری بازیکنان در جریان بازی وارد کند. از طرف دیگر، پوسترهای بازی و اطلاعاتی که از صداپیشه‌گان بازی منتشر شده است هم آتش تئوری‌های مختلف بازیکنان را بیش از پیش شعله‌ور می‌کند. در پوسترهای رسمی منتشر شده از بازی God of War: Ragnarok برای اولین بار از ظاهر ثور در این بازی رونمایی شد و با وجود این‌که ظاهر او (که با طراحی دنیای سینمایی مارول فاصله دارد) به مذاق بخشی از طرفداران خوش نیامد، بسیار شبیه توصیف‌هایی است که در اسطوره شناسی نورس از ثور شده است.

 

البته در نسخه 2018 هم میمیر به وضعیت جسمانی ثور اشاراتی می‌کند و بازیکنان باید انتظار همین ظاهر را از ثور می‌داشتند. دیگر شخصیتی که حضورش در داستان بازی تایید شده، اودین است. اگرچه حضور او در این بازی که قرار است آخرین عنوان این مجموعه در دنیای نورس باشد، کاملا قطعی بود، اما رفتارهای مرموز او و تماشای تمامی وقایع نسخه اول به کمک کلاغ‌های خبر رسان‌اش بازیکنان را نسبت به برداشت استودیو Santa Monica از اودین در این بازی مشکوک کرده است. در حال حاضر اودین تنها شخصیتی است که صدا پیشه‌اش بدون انتشار پوستر اختصاصی و رونمایی از ظاهرش معرفی شده و به نظر نمی‌رسد به این زودی‌ها خبری از رونمایی از ظاهر اودین شود و تنها حضور او در این تریلر (و احتمالا تریلرهای بعدی) به نمایش دو کلاغ خبر رسان او محدود خواهد شد. در ادامه این مطلب شخصیت‌های مهمی که به احتمال زیاد در بازی God of War: Ragnarok حضور دارند اما هنوز به صورت رسمی معرفی نشده‌اند را معرفی می‌کنیم. بسیاری از این شخصیت‌ها در آخرالزمان رگناروک نقش کلیدی ایفا می‌کنند، اما ممکن است استودیو Santa Monica روایت مخصوص به خود را از رگناروک ارائه کند و بعضی از این شخصیت‌ها در بازی God of War: Ragnarok حضور نداشته باشند.

 

Fenrir

بسیاری از وقایع رویداد رگناروک از گذشته پیش‌گویی شده‌اند و اتفاق افتادن آن‌ها تقریبا قطعی است. در حال حاضر بسیاری از شخصیت‌هایی که در رگناروک نقش کلیدی ایفا می‌کنند، معرفی نشده‌اند. البته در بازی God of War به تعدادی از این شخصیت‌ها اشارات مختلفی شده که حضور آن‌ها در این دنیا را تایید می‌کند. یکی از این شخصیت‌ها، فنریر (Fenrir)، گرگی عظیم الجثه و یکی از فرزندان لوکی (اتریوس) و انگربوداست. سرنوشت فنریر و اودین در رگناروک به هم گره خورده است و این گرگ غول آسا قرار است در رگناروک اودین را به قتل برساند. با توجه به رابطه خوب اتریوس با گرگ‌ها و داشتن یک طلسم (Rune) گرگ برای مبارزات بازی، اشارات کوچک در مقبره‌ها و تایید حضور انگربودا (مادر فنریر) در بازی God of War: Ragnarok، حضور فنریر در این بازی قطعی به‌نظر می‌رسد. تنها سوالی که وجود دارد این است که آیا او هم مانند مار جهان (دیگر فرزند اتریوس) بنا به دلایلی در حال حاضر در میدگارد (یا یکی دیگر از سرزمین های 9 گانه) حضور دارد، یا این‌که هنوز به دنیا نیامده است.

 

Vidar

با کشته شدن مگنی و مودی، فرزندان ثور به دست کریتوس و اتریوس، ایزدهای نورس تمام توان خود را برای گرفتن انتقام آن‌ها از کریتوس به کار خواهند برد. مشخصا ثور ملاقاتی با کریتوس خواهد داشت و شخصا برای گرفتن انتقام جان فرزندانش به سراغ کریتوس خواهد آمد، اما در این میان یک نفر دیگر هم وجود دارد که شباهت‌های زیادی با شخصیت گذشته کریتوس دارد. ویدار، یکی از فرزندان اودین که دو رگه ایزد و غول است (غول (Giant) در اساطیر نورس لزوما به معنی بزرگی جثه افراد نیست)، در اسطوره شناسی نورس به خاطر خلق و خوی انتقام جوی خود شناخته می‌شود و در رگناروک نقش اساسی ایفا می‌کند. پس از کشته شدن اودین به دست فنریر، این ویدار است که برای گرفتن انتقام جان پدرش فنریر را به قتل می‌رساند. اگرچه در روایت اصلی رگناروک او یکی از معدود ایزدهایی است که از رویداد رگناروک جان سالم به در می‌برد، اما در این روایات مگنی و مودی هم از رگناروک زنده خارج می‌شوند. با توجه به این‌که فرزندان ثور در دنیای بازی God of War کشته شده‌اند و بسیار بعید است که از مرگ بازگردند، مشخص نیست که در صورت حضور ویدار در این بازی، او چه نقشی در رگناروک ایفا خواهد کرد. 

 

Baldur

با وجود تمام هرج و مرجی که کریتوس و اتریوس در سرزمین‌های 9 گانه ایجاد کردند، تنها دلیل آغاز زمستان بزرگ (Fimbulwinter) و آغاز رگناروک، کشته شدن بالدر به دست کریتوس بود. مرگ بالدر تاثیر بسیار بزرگی روی دنیای نورس گذاشته است و یکی از مهم‌ترین آن‌ها، تبدیل شدن فریا (Freya) به فردی انتقام جو (و احتمالا به دست آوردن بال‌های والکری‌ و تبدیل شدن دوباره به ملکه والکری‌ها) است.
در روایات اصلی رگناروک، بالدر بارها درخواست اودین برای بازگشت از Helheim را رد می‌کند و همین موضوع در نهایت باعث در امان ماندن او از این آخرالزمان می‌شود. پس از پایان رگناروک، بالدر و هود (Hod) به زندگی بازمی‌گردد و بر آن‌چه پس از رگناروک از سرزمین‌های 9 گانه باقی مانده است، در صلح حکم‌رانی می‌کند. 


همان‌طور که در بخش‌های قبلی متن اشاره کردیم، وقایع جهان بازی God of War تفاوت‌های زیادی با رویداد اصلی رگناروک در اسطوره شناسی نورس خواهد داشت و مشخص نیست که آیا بالدر پس از پایان کامل رگناروک به زندگی بازمی‌گردد یا خیر. یکی از تئوری‌هایی که درباره بازگشت بالدر وجود دارد، احتمال کمک کریتوس به او برای بازگشت از Helheim است. احتمال رخ دادن این موضوع با توجه به معرفی کوتاه پرنده غول پیکر محافظ این سرزمین، هرسولگر (Hraesvelgr)، در بازی God of War بیشتر می‌شود. از طرف دیگر، پس از ظاهر شدن زئوس در هلهایم، میمیر با تاکید فراوان به کریتوس می‌گوید که هرگز نباید به سمت ابرهای تاریک جهنم هلهایم رفت و تا به حال هیچ کس از آن‌جا خارج نشده است. مکانی که ممکن است محل حضور بالدر باشد و دلیلی برای طراحی یک مرحله مبارزه با هرسولگر باشد.

 

Hraesvelgr

پرنده غول پیکری که کریتوس در هلهایم و هنگام دیدن توهم زئوس، ملاقات می‌کند. معرفی یک موجود عظیم الجثه در مجموعه  بازی God of War معمولا به یک نبرد بزرگ ختم می‌شود و این اتفاق قرار بوده که در بازی God of War بیافتد. نبردی که تنها به دلیل کمبود زمان برای توسعه از این بازی حذف شده است. علاوه بر دلایلی که بالاتر ذکر کردیم، بسیار بعید است که استودیو Santa Monica از فرصتی که برای استفاده از منابع قدیمی خود برای طراحی یک باس فایت جذاب در دسترس دارد به سادگی عبور کند و احتمال بازگشت دوباره کریتوس به هلهایم و نبرد او با این پرنده مخوف بسیار بالاست. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید این مطلب را مطالعه کنید.

 

Hel

سومین فرزند لوکی و انگربودا که احتمالا در این بازی حضور خواهد داشت، Hel، فرمانروای سرزمین مردگان است. سازندگان رسما اعلام کرده‌اند که تمامی سرزمین‌های 9 گانه در بازی God of War: Ragnarok در دسترس بازیکن خواهند بود و با توجه به دیگر دلایلی که در بخش‌های بالایی متن برای بازگشت به هلهایم ذکر کردیم، ملاقات با هل (Hel) تنها دختر لوکی هم ممکن است بخشی از برنامه‌های این استودیو برای رگناروک باشد. البته مشکلی که سر راه وجود هل به عنوان دختر اتریوس و انگربودا وجود دارد، عدم تطبیق خط زمانی تولد فرزندان آن‌ها با نقشی است که در رگناروک ایفا می‌کنند. نظریاتی که برای حضور مار جهان در میدگارد ارائه می‌شوند، تا حدودی حضور یورمونگاندر (jormungandr) در این بازی را توجیه می‌کنند، اما در صورت ملاقات اتریوس جوان با هل، مشخص نیست رابطه خونی آن‌ها به چه شکل توجیه می‌شود. در اسطوره‌های نورس، هل نقشی اساسی در بازگشت بالدر به زندگی ایفا می‌کند و در صورتی که قرار باشد شاهد بازگشت بالدر (و مبارزه با پرنده نگهبان هلهایم) باشیم، حضور هل در سرزمین مردگان و ملاقات کریتوس و اتریوس با او برای بازگرداندن دوباره بالدر از واجبات این بازی خواهد بود. در بازی قبلی هم بارها ذکر شد که زمان در سرزمین‌های 9 گانه نورس به یک شکل نمی‌گذرد و باید دید که استودیو Santa Monica به چه شکل این ناهمخوانی خطوط زمانی را توجیه کرده و فرزندان اتریوس را در زمان جا به جا می‌کند.


Skoll و Hati

بازی God of War اشارات مختلفی به این دو گرگ که فرزندان فنریر محسوب می‌شوند کرده است. این دو گرگ که نوه‌های لوکی محسوب می‌شوند، پس از کشته شدن فنریر به دست ویدار، در غم از دست دادن پدرشان ماه و خورشید را می‌بلعند و دنیا را در تاریکی مطلق فرو می‌برند. مشخص نیست (در صورت حضور آن‌ها در این بازی) آیا آن‌ها عملا خورشید و ماه را خواهند بلعید یا خیر. این مجموعه در گذشته بارها داستان‌های اساطیری را به اشکال مختلف تغییر داده است و مشخص نیست که آیا این دو گرگ واقعا ماه و خورشید را خواهند بلعید یا خیر.
البته همین حالا هم بعضی از پیش‌گویی‌هایی که در این بازی از وقایع رگناروک شده بود نقض شده‌اند و احتمال این‌که عمل بلعیده شدن خورشید و ماه به صورت استعاری پیش‌گویی شده باشد وجود دارد.

 

Surtr

مانند فنریر، حضور سورتر (Surtr) هم در بازی God of War: Ragnarok به دلیل نقش کلیدی که در رویداد رگناروک ایفا می‌کند بسیار محتمل است. با نگاهی به گذشته و توجه به شرایط یونان باستان در انتهای ماجرای کریتوس و ایزدهای یونان، به احتمال زیاد سرزمین‌های 9 گانه هم در پایان این بازی نابود خواهند شد. این نابودی توسط شمشیر آتشین سورتر اتفاق خواهد افتاد. در واقع، در صورت عدم حضور سورتر در بازی God of War: Ragnarok، آخرالزمان رگناروک یا به صورت کامل اتفاق نخواهد افتاد، یا به شکلی کاملا متفاوت از آن‌چه در داستان‌های اساطیری نورس روایت شده است، اتفاق خواهد افتاد. لازم به ذکر است که در صورت حضور سورتر در بازی، احتمال این‌که فریا به دست او کشته شود هم وجود دارد.

 

Heimdall

درگیری کریتوس و اتریوس با ایزدهای نورس حضور برخی از شخصیت‌های مهم در بازی بعدی را تقریبا قطعی کرده است. حضور ثور و اودین در بازی قبلی تایید شده بود. با توجه به حضور قطعی این دو ایزد در رگناروک، حضور هایمدال، به عنوان بینا و شنوای مطلق، محافظ بایفراست و نگهبان ازگارد، در بازی God of War: Ragnarok قطعی به نظر می‌رسد. عدم حضور او در بازی قبلی هم بیشتر مربوط به سفر نکردن کریتوس و اتریوس به ازگارد می‌شد. با توجه به رابطه نه چندان خوب هایمدال و لوکی در داستان‌های اساطیر نورس، هایمدال یکی از شخصیت‌های کلیدی رگناروک خواهد بود. در صورتی که استودیو Santa Monica تغییرات بزرگی در سرنوشت لوکی و هایمدال در رگناروک ایجاد نکند، هایمدال و لوکی (اتریوس) یکدیگر را در نبردی برابر خواهند کشت. هنوز مشخص نیست که رویارویی لوکی و هایمدال در آخرالزمان بازی God of War: Ragnarok اتفاق خواهد افتاد یا خیر. پیشگویی‌های نهایی غول‌ها در یوتنهایم و تصویری که (احتمالا) جسد کریتوس را در آغوش اتریوس نشان می‌داد، یکی از موضوعات مهمی است که ممکن است روی نحوه رویارویی اتریوس و هایمدال و نتیجه نبرد این دو تاثیر گذار باشد. البته این احتمال هم وجود دارد که دیوارنگاری غول‌ها اصلا پیشگویی نباشند و به دلیل تفاوت سرعت گذر زمان در این سرزمین با دیگر سرزمین‌ها، آن‌ها رگناروک را پشت سر گذاشته باشند و دیوار نگاره‌های ذکر شده در واقع روایت آن‌ها از گذشته خودشان در آخرالزمان رگناروک باشد. گذشته‌ای که هنوز برای کریتوس و اتریوس اتفاق نیافتاده و آن‌ها با آگاهی از سرنوشت غول‌ها، فرصت تغییرش را دارند.

Sif

با توجه به رویایی که اتریوس از ورود ثور به میدگارد دیده است، به نظر می‌رسد نبرد آن‌ها با ثور در همین سرزمین رخ دهد و کریتوس و اتریوس پس از مبارزه با ثور و کشتن احتمالی او، وارد ازگارد شوند. در این صورت، علاوه بر ملاقات آن‌ها با اودین، احتمال این‌که کریتوس و اتریوس با زنی که شوهر و فرزندانش را کشته‌اند هم بسیار بالا می‌رود. ملاقات سیف (ایزد باروری و غلات) با کریتوس و اتریوس حتی اگر پس از مرگ ثور هم نباشد، می‌تواند یکی از جذاب‌ترین لحظات بازی را رقم بزند و از آن‌جا که ثور توسط میمیر یک فرد عیاش و بی‌خیال توصیف شده است، ممکن است سیف چندان از کشته شدن او ناراحت نباشد.

 

Ullr

پس از احتمال حضور سیف در بازی God of War: Ragnarok، پسر او، اولر، که پسر ناتنی ثور محسوب می‌شود هم ممکن است در این بازی حضور داشته باشد. اولر ایزد کمانگیری و نبرد تن به تن است و احتمال حضورش در این بازی، در مقایسه با دیگر شخصیت‌های ذکر شده، بسیار کمتر است. در صورت حضور اولر در رگناروک، دو حالت برای پرداختن و استفاده از شخصیت او وجود دارد. اولی، همان احتمال ساده و سر راست همکاری اولر و سیف برای مقابله با کریتوس و اتریوس است که می‌تواند گزینه جذابی برای افزودن به تعداد باس فایت‌های بازی و گوناگونی‌ آن‌ها باشد. حالت دوم هم احتمال رابطه بد سیف و اولر با ثور است که می‌تواند منجر به ملحق شدن آن‌ها به جبهه کریتوس و اتریوس در مقابله با ایزدهای خشمگین نورس باشد.

 

Athena

با گذشت سه سال از عرضه بازی God of War، هنوز مشخص نیست که آیا آتنا واقعا در مقابل کریتوس حاضر شده بود، یا این‌که تنها بخشی از تصورات ذهنی کریتوس بوده و واقعا تنها در سر او حضور داشته است. در صورتی که حضور آتنا در این بازی واقعی بوده باشد، حضور او در رگناروک تقریبا قطعی خواهد بود. حضور آتنا در این بازی می‌تواند نقش بسیار مهمی در آینده کریتوس و سرزمینی که بعد از نورس برای زندگی انتخاب می‌کند داشته باشد؛ اما در صورتی که این حضور تنها بخشی از تصورات ذهنی کریتوس بوده باشد، احتمالا تاثیر آتنا در تصمیمات کریتوس بسیار کمرنگ‌تر خواهد بود و شاید تنها به عنوان وسیله‌ای برای عذاب دادن کریتوس و یادآوری سرنوشت اطرافیان او در بازی God of War: Ragnarok حضور داشته باشد.

 

علاوه بر شخصیت‌های ذکر شده، ممکن است شخصیت‌های جدید دیگری مانند دورلن (Durlin)، دورفی که در تریلر گیم‌پلی بازی God of War: Ragnarok معرفی شد، در این بازی حضور داشته باشند. لازم به ذکر است که در صورت سفر دوباره کریتوس به هلهایم، ممکن است باز هم با زئوس ملاقات کنیم. حتی احتمال وجود یک سکانس مبارزه کوتاه با او هم وجود دارد.


بازی God of War: Ragnarok در سال 2022 به صورت انحصاری برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.

برچسب ها: God of War, God of War: Ragnarok
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
محصولات مرتبط
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.