معرفی بازی‌های بی‌کیفیت اما به شدت سرگرم کننده

معرفی بازی‌های بی‌کیفیت اما به شدت سرگرم کننده

تارخ ترهنده تارخ ترهنده
7 ماه و 18 روز پیش

هرساله صدها بازی مختلف روی کنسول‌ها، رایانه‌های شخصی و تلفن‌های همراه منتشر می‌شوند. این بازی‌ها نتیجه کار چندین هزار طراح، هنرمند و برنامه‌نویس هستند که در مقیاسی بزرگ با هم همکاری می‌کنند. باتوجه‌به پیچیدگی مراحل ساخت بازی‌ها، تعجبی ندارد که بعضی عناوین موفق عمل نمی‌کنند. به‌ازای هر بازی خوب و جذاب، چندین بازی بد و بی‌کیفیت در دنیای گیم وجود دارند.

اگرچه بیشتر این بازی‌ها ناامیدکننده‌اند، اما بعضی از آن‌ها ایده‌های خلاقانه‌ای دارند. این ایده‌ها آن‌قدر سرگرم‌کننده هستند که شما متوجه مشکلات فنی بازی نمی‌شوید. علاوه بر این، باگ‌ها (Bug) و گلیچ‌های (Glitch) این بازی‌ها باعث خنده شما می‌شوند. در این مقاله بازی‌هایی را معرفی می‌کنیم که با وجود بی‌کیفیت بودن، بسیار سرگرم‌کننده هستند. پس اگر دنبال یک تجربه خنده‌دار هستید، با ما همراه شوید.

 

بازی Wanted: Dead

بازی Wanted: Dead ساخته استودیوی مشهور تیم نینجا (Team Ninja) است. این استودیوی ژاپنی کارنامه درخشانی دارد و بازی‌های محبوبی چون Dead or Alive، Nioh و Ninja Gaiden را منتشر کرده است. به همین دلیل، کیفیت پایین بازی Wanted: Dead باعث تعجب گیمرها شد. این بازی فاصله زیادی با عناوین دیگر تیم نینجا دارد و یک تجربه ناامیدکننده برای هواداران این استودیو است.

بااین‌حال، اگر از شمشیربازی و شخصیت‌های اغراق‌آمیز لذت می‌برید، بازی Wanted: Dead می‌تواند سرگرم‌کننده باشد. این بازی مانند سری Yakuza از صحنه‌های خنده‌دار برای جذاب‌تر کردن روند بازی استفاده می‌کند. البته جوک‌های Wanted: Dead بسیار جالب‌تر از Yakuza هستند، زیرا به روش خاصی در بازی ارائه می‌شوند. علاوه بر این، شما با دیالوگ‌های مصنوعی، مینی گیم‌های (Minigame) بی‌معنی و سکانس‌های انیمه‌ای روبه‌رو می‌شوید که جذابیت بازی را بیشتر می‌کنند.

 

مطالب مرتبط: بازی‌هایی که دنیای آن‌ها خالی به نظر می‌رسد 


 

بازی Shadow The Hedgehog

استودیوی سونیک تیم (Sonic Team) بازی‌های بی‌کیفیت زیادی دارد، از ریبوت (Reboot) بازی Sonic 06 گرفته تا بازی Sonic Boom. اگرچه باگ‌ها و مشکلات این بازی‌ها خنده‌دار هستند، اما تجربه پلتفرمر (Platformer) آن‌ها را از بین می‌برند. به همین دلیل، تیم سازنده Shadow The Hedgehog تصمیم گرفت تا این مشکل را به احمقانه‌ترین شکل ممکن حل کند. آن‌ها یک بازی شوتر سوم‌شخص (Third-person Shooter) ساختند تا باگ‌های بازی کمتر به چشم بیایند.

بازی Shadow The Hedgehog یک برداشت تاریک از فرمول سری Sonic است. داستان این بازی درمورد مرگ دختر دکتر روباتنیک (Dr. Robotnik) است و مسیرهای مختلفی دارد. شما بعد از تمام‌کردن هر مرحله با دو انتخاب روبه‌رو می‌شوید که مسیر داستان را عوض می‌کنند. اگرچه این مکانیک بیش از حد جاه‌طلبانه است و باعث بی‌نظمی داستان می‌شود، اما صحنه‌های غیرمنتظره‌ای هم دارد. داستان Shadow The Hedgehog پر از لحظات جالب است؛ از جنگیدن با سونیک (Sonic) تا صحبت‌کردن با رئیس‌جمهور ایالات متحده.

 

بازی Spider-Man: Web of Shadows

بازی‌های مرد عنکبوتی استودیوی اینسامنیاک (Insomniac) جزو موفق‌ترین و پرفروش‌ترین بازی‌های ابرقهرمانی تاریخ هستند. دلیل این موفقیت واضح است؛ شرکت سونی (Sony) پول و زمان لازم برای ساخت یک بازی باکیفیت را به اینسامنیاک داد. بااین‌حال، بیشتر بازی‌های مرد عنکبوتی این مقدار بودجه و زمان را نداشتند. مثلاً بازی Web of Shadows مربوط به زمانی است که عناوین لایسنس شده (Licensed) با بودجه کم ساخته می‌شدند تا به سوددهی برسند.

یکی از ایرادات مهم این بازی داستان غیرخطی (Non-linear) آن است. این داستان جاه‌طلبانه با الهام از فیلم مرد عنکبوتی ۳ (Spider-Man 3) ساخته شده و برداشتی عجیب از شخصیت ونوم (Venom) را ارائه می‌کند. این برداشت آن‌قدر ضعیف بود که باعث نارضایتی گیمرها و منتقدین شد.

علاوه بر این، بازی Web of Shadows یک سیستم اخلاق (Moral) هم دارد که به بازیکنان اجازه می‌دهد تصمیم‌های شرورانه بگیرند. اگرچه این سیستم باعث بدتر شدن داستان می‌شود، اما یک سری پایان خنده‌دار را به هر مرحله اضافه می‌کند. ترکیب این پایان‌ها با دیالوگ‌های طنز و صداپیشگی ضعیف بازی می‌تواند شما را از خنده روده‌بر کند.

 

بازی Sneak King

گاهی اوقات یک ایده ساده می‌تواند توجه گیمر‌ها را جلب کند و بازی Sneak King مدرکی برای این حرف است. شما در این بازی در نقش شخصیت برگر کینگ (Burger King) قرار می‌گیرید و سفارش‌های مردم را به آن‌ها می‌رسانید. مهم‌ترین ویژگی این بازی شخصیت اصلی آن است. دیدن شخصیت تبلیغاتی یک برند همبرگر در یک بازی مخفی‌کاری بسیار احمقانه و خنده‌دار است.

کات‌سین‌های (Cutscene) بازی شخصیت برگر کینگ را به‌عنوان یک تعقیب‌گر (Stalker) معرفی می‌کنند. بااین‌حال، در گیم‌پلی بازی متوجه شخصیت خنده‌دار و دوست‌داشتنی او می‌شویم. تضاد بین هویت قهرمان داستان و هدف‌هایش باعث جذاب‌تر شدن اتفاقات بازی می‌شود.

 

بازی Snow White And The 7 Clever Boys

بازی Snow White And The 7 Clever Boys یک کپی ضعیف و بی‌ارزش از آی‌پی (IP) معروف سفیدبرفی (Snow White) است. این بازی توسط استودیوی فینیکس گیمز (Phoenix Games) ساخته شده و با کاور ترسناکش شناخته می‌شود. البته کسی این بازی بی‌کیفیت را نمی‌شناخت تا اینکه یک یوتیوبر معروف به اسم جان تران (JonTron) درمورد آن ویدیو ساخت.

محتوای این بازی شامل یک فیلم جالب و چند پازل ساده است که بین صحنه‌های فیلم فاصله می‌اندازند. این فیلم توسط استودیوی دینگو پیکچرز (Dingo Pictures) ساخته شده و جذاب‌ترین قسمت این بازی است. البته جذابیت این فیلم به‌خاطر خنده‌دار بودنش است، نه کیفیت خوبش. این انیمیشن ترکیبی از داستان مزخرف، انیمیشن‌های خشک، صداگذاری مصنوعی و دیالوگی‌هایی است که اشتباه ترجمه شده‌اند. اگر دنبال یک تجربه خنده‌دار هستید، حتماً سراغ بازی Snow White And The 7 Clever Boys بروید.

 

بازی Qwop

بازی Qwop یک بازی ساده اما چالش‌برانگیز است که در سال ۲۰۰۸ با فرمت فلش (Flash) منتشر شد. شما در این بازی اعضای بدن یک دونده را در اختیار می‌گیرید و باید با استفاده از کلید‌های Q، W، O و P او را به حرکت در بیاورید. ازآنجایی‌که این بازی از فیزیک عروسکی (Ragdoll) استفاده می‌کند، کنترل عضلات و به حرکت درآوردن دونده بسیار سخت است.

شاید فکر کنید کنترل‌های بد Qwop به‌خاطر کم‌کاری سازنده است، اما او این کار را از قصد انجام داده. سخت بودن Qwop باعث جلب‌توجه گیمرها شد و سازنده آن یعنی بنت فودی (Bennett Foddy) را مشهور کرد. فودی ۹ سال بعد بازی Getting Over It را ساخت که به همان اندازه چالش‌برانگیز است و محبوبیت خاصی بین استریمرها دارد. اگر می‌خواهید بازی Qwop را تجربه کنید، کافی است به وب‌سایت Foddy.net سر بزنید.

 

مطالب مرتبط: برترین بازی‌های داستانی پلی استیشن ۱


 

بازی Counter-Strike Neo: White Memories

در سال ۲۰۰۱، یکی از مدیران شرکت بندای نامکو (Bandai Namco) قصد داشت بازی‌های شوتر رقابتی را در ژاپن محبوب کند. ازآنجایی‌که ساختن یک بازی شوتر خوب کار سختی است، آن‌ها تصمیم گرفتند بازی Counter-Strike را به ژاپن بیاورند. پس از کمی مذاکره، شرکت ولو(Valve)  مجوز انتشار Counter-Strike در ژاپن را به بندای نامکو داد.

از نظر مدیران بندای نامکو، خشونت بازی Counter-Strike با فرهنگ ژاپن همخوانی نداشت. علاوه بر این، آن‌ها فکر می‌کردند که داستان تیم‌های تروریست (Terrorist) و ضد تروریست برای (Counter Terrorist) برای بازیکنان ژاپنی جالب نخواهد بود. به همین دلیل، آن‌ها یک نسخه ویرایش شده از این بازی را ساختند. این بازی در نهایت با عنوان Counter-Strike Neo به بازار عرضه شد.

بازی Counter-Strike Neo یک حالت داستانی هم داشت که در یک رمان مصور (Viasual Novel) به اسم White Memories روایت می‌شد. این رمان به‌صورت رایگان در ژاپن منتشر شد تا بازی Counter-Strike Neo را تبلیغ کند. اگرچه این بازی بی‌کیفیت است، اما بخش داستانی آن ارزش تجربه را دارد.

 

بازی Super 3D Noah's Ark

بازی Super 3D Noah's Ark یک نسخه مسیحی از بازی Doom است که خواب و غذا را جایگزین مرگ می‌کند. شما در این بازی نقش نوح را برعهده می‌گیرید و باید با استفاده از ابزارهای مختلف حیوانات کشتی را آرام کنید. به‌طورکلی، گیم‌پلی Super 3D Noah's Ark بسیار خسته‌کننده است و مشکلات زیادی دارد. علاوه بر این، همه مراحل بازی تکراری هستند و محیط یکسانی دارند.

چیزی که این بازی را جالب می‌کند حواشی آن است. با این که بازی Super 3D Noah's Ark مضامین دینی و اخلاقی دارد، اما به شکل غیرقانونی منتشر شده است. کارتریج‌‌های (cartridge) نسخه SNES این بازی از یک آداپتور استفاده می‌کردند تا قوانین کپی‌رایت را دور بزنند و روی کنسول نینتندو (Nintendo) اجرا شوند. همین حرکت غیرقانونی باعث شد بازی Super 3D Noah's Ark تعداد زیادی طرفدار پیدا کند.

 

برچسب ها: Shadow The Hedgehog, Spider-Man
0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
مطالب مشابه
مشاهده موارد بیشتر
محصولات مرتبط
نظر کاربران
برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.